Ako na predaj zveri a zveriny z nej

1/ Manuál na predaj mäsa z dvora je zverejnený v časti Informačný manuál - predaj z dvora.

2/ Od 1.11.2011 je v platnosti Nariadnie vlády SR č. 359/2011 o vybavení potravinových prevádzkární s malým objemom výroby, kde  § 2 hovorí o kapacite :

bitúnok - max. 30 dobytčích jednotiek za týždeň, nutnosť oznámiť RVPS čas, počet a pôvod zvierat, ktoré budú zabíjané

rozrábkareň - do 5 ton vykosteného mäsa týždenne alebo ekvivalentné množstvo mäsa s kosťou.

 Viac nájdete v NV č.359/2011 § 7 a § 9 

 


< November 2019 >
28 29 30 31 01 02 03
04 05
  • Celoslovenská konferencia Ekologická poľnohospodárska výroba na Slovensku dnes a v budúcej SPP
06
  • Workshop Poľnohospodárstvom k regionálnemu rozvoju
07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 01